Førende udvikler og leverandør af

Clean & Care produkter

Pureno Clean

Vores Pureno Clean serie er udviklet til Professionelle i Industri- og Produktionsvirksomheder. Grundig affedtning og rengøring af dele og komponenter der indgår i færdigvareproduktionen, er en forudsætning for at komponenterne er 100% klar til videre bearbejdning.

I Pureno Clean serien leverer vi også et komplet og effektivt sortiment af produkter til pleje og rengøring af gulve og overflader, hvor gammelt snavs og aflejringer skal renses helt af og fjernes.

Pureno Clean serien til rengøring og affedtning af alle overflader. Opløser og fjerner effektivt vegetabilsk olie samt animalske- og mineralske fedtstoffer. Produkterne er velegnet til fjernelse af sod, olie, fedt samt rester fra køle- og smøremidler.

I denne serie findes også vores velkendte CITRUS rens, der er velegnet til at opløse og fjerne graffiti, limrester, harpiks, tjære, fedt, voks, olie, tryksværte, tusch, labels m.m. Anvendes til rengøring/affedtning af alle overflader. Opløser og fjerner effektivt vegetabilsk olie samt animalske- og mineralske fedtstoffer. Yderst velegnet til fjernelse af sod, olie, fedt samt rester fra køle- og smøremidler.

Pureno Care

Omfatter vores serie indenfor smøre-, glide-, slip-, rust-, svejse-, lækagesøgning- motorrens-, metalglans-, beskyttelse- og poleringsløsninger.

Pureno Care serien fokuserer på smøring og olier, rustbeskyttelse, svejsemidler, lækagesøgning, glide-, afgratning- og poleringsmidler, der alle anvendes ved utallige arbejdsopgaver i industrien og produktionen.

Vores antirust produkter virker vand- og fugtfortrængende og efterlader en synlig lys og blød beskyttelseshinde, som ikke indtørrer hårdt. Ud over almindelig rustbeskyttelse forhindrer antirust-produkterne korrosion på rustfrit stål, aluminium og letmetal.

Pureno A/S er Danmarks førende udvikler og leverandør af specialiserede løsninger til at rengøre og vedligeholde

Vi er en innovativ og serviceorienteret leverandør af Clean & Care produkter til de mest kvalitetsbevidste industri- og produktionsvirksomheder i Danmark og Norden.

Vi sætter sikkerhed og arbejdsmiljø i højsædet. Det er bl.a. derfor, at alle vores aerosol produkter er baseret på kulsyre som drivmiddel.

Vores Clean & Care produkter leveres i dunke, tromler, palletanke og på spray. Vi leverer fleksible løsninger, skræddersyet til kundernes individuelle ønsker om leverancevolumen og -omfang.

Du er velkommen til at maile os på mail@pureno.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Vores produktkategorier
Pureno Care Spray
Pureno Clean Spray
Pureno Clean 5+ liter

Er du interesseret?

Kontakt os