Om Pureno

Pureno A/S er en del af RLC Consulting Group, der fokuserer på investering i og udvikling af danske niche virksomheder

Vores kerne kompetencer ligger indenfor vask, rengøring, afgratning og polering af dele og komponenter der benyttes i produktionen, rengøring af svært tilsmudsede overflader, arealer og industri gulve, lækagesøgning, smøre, slip og glidemidler samt diverse olier.

Med andre ord er vi leverandør af god kemi til professionelle.

Vi producerer en bred vifte af kvalitetsprodukter, der hjælper vores kunder med at optimere deres produktionsprocesser samt sikre, at arbejdsmiljøet holdes rent og hygiejnisk.

Det er snart 10 år siden vi startede og vi har gennem tiderne udviklet et bredt sortiment indenfor Clean og Care. Vi  kan i dag levere vores produkter i flere forskellige former inkl. aerosol sprays, dunke, tromler og palletanke. Vi har nogle af markedets stærkeste produkter udviklet sammen med danske producenter, og vi samarbejder tæt sammen med de mest professionelle kunder, forhandlere og grossister.

Pureno er et selskab der værdsætter langvarige og tætte relationer med sine kunder. Og vi gør alt for at give vores kunder den bedste oplevelse indenfor vores speciale. Det betyder hurtig leverance, god service og altid de mest konkurrencedygtige priser.